ETI Elektroelement z več kot 3000 produkti na EPLAN Data Portalu

ETI Elektroelement z več kot 3000 produkti na EPLAN Data Portalu

ETI Elektroelement, Evropski proizvajalec zaščite električnih inštalacij v stanovanjih in industriji znova pripravil več kot 1000 ETI produktov na EPLAN Data Portalu

ETI je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev izdelkov in storitev na področju zaščite električnih inštalacij. Smo med petimi največjimi proizvajalci varovalk na svetu in eden izmed vodilnih proizvajalcev inovativnih stikal in odklopnikov. Z našimi izdelki (varovalke in odklopniki) pokrivamo celotno območje uporabe od 0,5A do 6300A, ponudimo pa lahko posamezne izdelke in izdelčne linije ali celovite rešitve za nadzor in zaščito stanovanjskih, poslovnih, industrijskih inštalacij ter distribucije električne energije, fotovoltaičnih sistemov in drugih obnovljivih virov energije. Skupino ETI sestavlja 14 hčerinskih družb v različnih evropskih državah, sodelujemo pa s partnerji po celem svetu. Smo pionirji na področju zaščite baterij v shranjevalnikih električne energije ter fotovoltaičnih sistemov in soustvarjalci mednarodnih standardov na področju varovalk in stikalne tehnike. Več kot 1000 ETI izdelkov, je bilo v marcu 2018 dodanih v EPLAN Data Portal, za uporabnike v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih inštalacijah. Skupno število ETI produktov, na EPLAN Data Portalu tako presega številko 3000. Več informacij


ASTI program:
  • Inštalacijski odklopniki MCB-ji:
    ETIMATi (od 0,5A do 125A, AC/DC), diferenčna stikala: EFI-2, EFI-4, diferenčna stikala z nadtokovno zaščito: KZS-1M, KZS-2M, KZS-4M.
  • Talilni vložki NV, D, C, D0 program:
    Talilni vložki, karakteristike gG/aM/gF/gTr, nova ETI keramična in plastična podnožja, ničelne sponke, izolirane varovalčne letve in stikalne letve, podstavki in ločilniki za talilne vložke in dodatni pribor.
  • ETICON program:
    Miniaturni, motorski in pomožni kontaktorji, preobremenitveni releji in motorska zaščitna stikala ter dodatni pribor.
  • Green protect DC program:
    Talilni vložki CH in NV/NH DC, karakteristike gPV/gR, pripadajoči C in NV/NH DC podstavki in varovalčni ločilniki.

Produktne informacije so na voljo v 11 jezikih: angleškem, nemškem, poljskem, slovaškem, hrvaškem, slovenskem, češkem, romunskem, madžarskem, ruskem in ukrajinskem. Izdelki vključujejo fotografije, 2D poglede, 3D dimenzije velikosti in povezave na produktne spletne strani v 3 jezikih: angleškem, nemškem in ruskem. Prednost ETI zbirke produktov pred konkurenco je organizirana drevesna struktura po programih. Produkti so kreirani v strukturo, podobno kot v ETI katalogu. Tako projektanti zaradi dobrega pregleda nad produkti enostavno uporabljajo EPLAN ETI knjižnico. Način drevesne strukture si lahko v EPLAN prenesete. Dosegljiv je na ETI strani bit.ly/eti_eplan. Za uporabnike starejših verzij EPLAN-a je na voljo xml in edz knjižnica ETI produktov na bit.ly/eti_eplan. Več informacij o produktih najdete na ETI-jevi spletni strani www.eti.si.

Novosti v proizvodnem programu ETI:
  • Odklopniki diferenčnega toka z integrirano nadtokovno zaščito tipa KZS B (združuje funkcionalnost MCB in RCCB za uporabo v PV sistemih na strani izmenične napetosti, v polnilnici za električna vozila v povezavi z frekvenčnimi pogoni ...)
  • Nova generacija varovalk NH/NV gG za zaščito PV-inverterjev v 800V a.c. sistem v standardnih velikostih NH
  • Nova generacija vodoravnih ločilnikov NH/NV KVL (z enakomernim izrezom za vse velikosti, reverzibilnim prilagajanjem na debelino 5 mm ali 10 mm, enostavno spreminjanje kabelskega priključka od spodnje strani do zgornje strani in široko paleto dodatkov, ki ustrezajo vaši uporabi)
  • Nova serija plastičnih varovalk PFB D0 (s prijemalnim prostorom za vijačne pokrove, LED indikacijo, izredno nizko porabo moči, dvojnim vhodnim priključkom in možnostjo sestavljanja večpolnih različic na gradbišču)
  • Varovalke za posebne namene:
    • varovalke NH/NV za fotovoltaične (gPV) in podobne naprave (1000-1500V DC)
    • DC NH/NV in CH varovalke za sisteme za shranjevanje baterij
    • varovalke za zaščito prenapetostnih odvodnikov AC in DC aplikacij 10/350μsec in 8/20μsec

Več informacij o izdelkih najdete na spletni strani ETI.

Naslov

ETI Elektroelement d.o.o.
Obrezija 5
SI - 1411 Izlake
Phone: +386 3/56 57-570
E-Mail: eti@eti.si 
www.etigroup.eu