ETI Elektroelement z več kot 4600 produkti na EPLAN Data Portalu in digitalizirano karakteristiko zaščitnih elementov

ETI Elektroelement z več kot 4600 produkti na EPLAN Data Portalu in digitalizirano karakteristiko zaščitnih elementov

ETI znova pripravil več kot 1100 uporabnih produktov na EPLAN Data Portalu

Za uporabnike v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih inštalacijah je ETI zopet dodal več kot 1100 izdelkov v bazo EPLAN Data Portal: http://eplandata.ETI portal

Novost na Data Portalu:
  • ETIBREAK program: kompaktni odklopniki MCCB-ji do 1600A, ločilna stikala ED2, kompaktni odklopniki z diferenčno zaščito EB2R
  • ETISWITCH program: bremenska, ločilna in grebenasta stikala
  • Stanovanjski razdelilniki DIDO

Na Data Portalu se nahajajo tudi ostali ETI produkti, kot so zaščitna stikala, NV, D, C, D0 varovalke s podstavki in letvami, miniaturni, motorski kontaktorji, preobremenitveni releji in motorska zaščitna stikala. Vsi produkti so podprti v 11 jezikih. Drevesna struktura za ETI EPLAN je dosegljiva na: http://bit.ly/eti_eplan Za uporabnike starejših verzij EPLAN-a je na voljo xml in edz knjižnica ETI produktov na http://bit.ly/eti_eplan Več informacij o produktih najdete na ETI-jevi spletni strani http://www.eti.si Kot zelo zanimiva novost za projektante pa je programsko orodje karakteristik ETIsON. ETIsON je samostojno in zmogljivo računalniško orodje. Njegova prednost z dobro grafično preglednostjo znatno skrajša čas načrtovalcu električne zaščite.
Enostavna izbira zaščit in enostavna uporaba posplošijo uporabo programa. Z ETIsONom ne bo več vprašanje določitve selektivnosti. Možnost simuliranja tako zagona naprave, kot trajno delovanje in nastavitev elektronskih zaščit z dodanimi komentarji, so še dodatne prednosti, ki jih daje.
Projekt se lahko shrani in pošlje drugemu načrtovalcu, ali pa se stiska na papir in je tako lahko priloga k tehnični dokumentaciji projekta. Več na YouTubu. ETI Elektroelement d.o.o.
Obrezija 5
SI - 1411 Izlake
Phone: +386 3/56 57-570
E-Mail: eti@eti.si 
www.etigroup.eu